Hírek
Felnőtt

Csapatunk győzelemmel kezdte az OB II rájátszását: az utolsó harmadban ütött négy góllal 7-3-ra nyertünk az Óbuda Hockey Academy otthonában. 

Óbuda Hockey Academy–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 3–7 (1–1, 2–2, 0–4)
Jégkorong OB II, rájátszás, 1. forduló. Budapest, Gepárd Jégcsarnok, 15 néző. Vezette: Haszonits, Dósa, Bedő.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Szalai Á. (90%) – Láng Cs. 1, Maslac (2), Pallós P. (3), Rózsahegyi 2 (1), Varga D. 1 (2). Csere: Annus, Becsei, Balázs 2, Csanády Zs. (1), Hajdu (2) – Kozák, Lőrincz, Borsos 1, Sebők K., Szalai G. Vezetőedző: Prakab Gábor.

A rájátszás mindig más, mint az alapszakasz, ez a hétvégi meccsünkön is kiderült. Hiszen az ellenfelünk az az Óbuda Hockey Academy volt, amely ellen az alapszakasz zárásán, egy hete 7-4-re kikaptunk, most viszont sikerült őket idegenben 7-3-ra legyőzni.

Bár az eredményből nem derül ki, nem volt sima a meccc. Az első harmadban az OHA szerzett vezetést, ezt egyenlítette ki kicsivel a játékidő vége előtt Balázs Csongor. A második harmad közepén egy intenzív nyolcperces időszakot láthattak a nézők: Rózsahegyi Ádám találatával 2-1-re mi vezettünk, innen fordított a házigazda, hogy aztán Varga Dávid megszerezze szinte már szokásos találatát, 3-3-ra alakítva az állást.

Az utolsó húsz percben gáláztunk: négy gólt szerezve döntöttük el a találkozót. Sorrendben Borsos Erik, Láng Csaba, Rózsahegyi Ádám és Balázs Csongor volt eredményes. Csapatunkból Rózsahegyi Ádám (2+1), Varga Dávid (1+2) és Pallós Péter (0+3) is három ponttal zárt.

A szezonból még egy meccsünk van hátra, március 24-án, vasárnap fogadjuk a Lehel HC csapatát. Ha nyerünk, az ötödik helyen végzünk a bajnokságban.

Prakab Gábor: – Két egyforma erejű csapatról van szó, ám ez egy teljesen más meccs volt, mint az egy héttel ezelőtti. Nagyon korrekt játékvezetést kaptunk, és bár így is szoros volt a találkozó, a végén a mi javunkra dőlt el. Rutinos játékosaink mellett ezúttal is ki kell emelnem az utánpótláskorú hokisainkat, mindannyian jól teljesítettek, erőnlétben kellett a lendületük. Két hét múlva hazai jégen, a Jászberény ellen zárjuk a szezont. Ha akkor nyerünk, megszerezzük az ötödik helyet.