Hírek
Felnőtt

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű az elődöntő második mérkőzésén is kikapott a címvédő KMH SE ellen a jégkorong OB II-ben, így a fővárosiak kerültek a fináléba, míg a szegedi együttes a bronzért folytathatja. Az ellenfél az Egerszegi Titánok csapata lesz.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–KMH SE 1–8 (0–2, 1–1, 0–5)
Jégkorong OB II, rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés. Szeged, 250 néző. Vezette: Mayer, Kedves, Horváth M.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Szalai Ákos (88%) – Losonci Ádám, Maslac Michael, Balázs Csongor, Barcsik Gergely, Csanády Zsombor (1) – Annus Döme (1), Borsos Erik, György Róbert, Márton Szabolcs, Rózsahegyi Ádám – Kis Attila, Lőrincz Barnabás, Pallós Péter 1. Edző: Prakab Gábor.
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2:0 a KMH SE javára.

Két harmadon keresztül méltó ellenfelei voltunk a címvédő és alapszakaszgyőztes KMH SE csapatának az OB II-es rájátszás elődöntőjének második meccsén, a végére azonban elfáradtunk, így simán nyertek a vendégek. 

Az első játékrészben 10 percig nem született gól, majd Horváth Dávid révén a KMH jutott előnyhöz, amit Zajácz Viktor duplázott meg a szünet előtt. A második harmadban szegedi gólnak is tapsolhattak a nézők: Csanády Zsombor és Annus Döme passzából Pallós Péter talált be, minimálisra csökkentve a különbséget. Alig egy perccel később Ryan Haruta állította vissza a kétgólos vendégelőnyt.

A harmadik harmad már más képet mutatott: a KMH megállás nélkül rohamozott, és bár Szalai Ákos 88 százalékkal védett, ötször ő sem tudott segíteni. A végeredmény így 1-8 lett, ezzel a KMH jutott be a fináléba, a szegedi együttes pedig a bronzért folytathatja. 

Szombat este az is eldőlt, hogy az ellenfelünk az Egerszegi Titánok csapata lesz, amely kisebb meglepetésre 2:0-ra elbukta az elődöntőt a Hevület ellen. A Zalaegerszegen kezdődő párharcunk meccseinek még nincs időpontja. Amint ezek kiderülnek és hivatalossá válnak, közzétesszük azokat honlapunkon. 

Prakab Gábor: – Amíg fizikailag bírtuk, jól tartottuk magunkat, az utolsó harmadban azonban kijött a két keret közötti minőségi különbség. A bronzéremért a Zalaegerszeggel játszunk majd, ám a meccsek időpontja egyelőre még nem hivatalos.

Szöveg: Gyúrós István