Hírek
Kölyök (U-14)
Felnőtt

Apuka lett a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű utánpótlásedzője, Balázs Csongor: kislánya, Hanga május 6-án látta meg a napvilágot. Az egy szerdai nap volt, Csongi csütörtökön már edzést tartott – eddig teljes mértékben sikerül összeegyeztetnie az edzősködést az apaszereppel.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Május 6-án született meg utánpótlásedzőnk, az OB II-es csapatban is szereplő Balázs Csongor kislánya, Hanga. A friss apuka honlapunknak elmondta, bár nagyot változott az életük feleségével, sikerült összeegyeztetnie új szerepkörét az edzősködéssel. 

– A napi rutinunk természetesen átalakult, de felvettük a tempót, szépen formálódik az új életünk. Az éjszakáink nyugodtak, egyszer kelünk csak fel Hangához, igaz, olyankor másfél órára. Általában nálam nyugszik meg, alszik vissza – mondta a friss apuka.

Csongor nem vett ki szabadságot a baba érkezésére, hiszen örül, hogy a korlátozások után végre edzést tarthat, találkozhat tanítványaival. Hanga egy szerdai napon született, Csongor ettől még megtartotta a csütörtöki edzést. 

– Folyamatosan építjük fel a munkát, nem vagyunk túlterhelve, így az összes betervezett edzést levezetem. Szeretnék mindenütt helytállni, eddig sikerült. Az online foglalkozások mellett hetente kétszer edzettünk a szabadban az U14-es csapatommal, a jövő héttől ez a szám négyre emelkedik. Visszatérünk a jégpályára, mert bár jég nincs, a beton is elég jól használható, ilyenkor tudjuk gyakorolni a lövéstechnikákat, beállítjuk a lábak megfelelő helyzetét – mesélte.

– A járvány átírta a programunkat. Korábban a július mindig üres volt, akkor mentek szabadságra az edzők, nyaralni a gyerekek. Most ez a hónap is munkával telik majd, de természetesen rugalmasabban kezeljük a helyzetet, hiszen biztos, hogy néhányan most is terveznek utazást, ha más nem, belföldön. Augusztusban pedig már jégen szeretnénk folytatni a munkát – fogalmazott. 

Az OB II-es szezonról egyelőre nincs konkrétum, a játékosok önállóan készülnek. Csongor is így van ezzel: hetente két-három alkalommal futni jár, otthon pedig saját testsúlyos edzésekkel tartja magát formában.