Hírek
Felnőtt

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű a tavalyi ezüstérmes MAC Budapest otthonában játszotta 2019 első OB II-es bajnokiját. A hazaiak 10-1-re nyertek, a becsületgólt Hajdú Botond szerezte.

MAC Budapest–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 10–1 (3–0, 3–0, 4–1)
OB II, alapszakasz, 7. forduló. Budapest, Kisstadion, 20 néző. Vezette: Incze, Schumacher-Kovács, László.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Szalai Ákos – Annus Döme, Becsei Bonifác, Balázs Csongor, Csanády Zsombor (1), Hajdú Botond 1. Csere: Sebők Dominik (kapus) – Láng Csaba, Maslac Michael, Bozóki Zoltán, Pallós Péter, Rózsahegyi Ádám – Kozák Ákos, Wéhli Márk, Korom Zénó, Szalai Gergő Bence, Sebők Krisztián Martin – Lőrincz Barnabás, Láng Zoltán. Vezetőedző: Prakab Gábor.

A két együttes a bajnokság első fordulójában Szegeden csapott össze, akkor 12-0-ra nyertek a fővárosiak. Ahhoz az eredményhez képest a különbségen sikerült javítani a nagyobb tudású ellenféllel szemben.

Legközelebb január 13-án, vasárnap játszik a csapat, akkor az Egerszegi Titánok érkeznek Szegedre.

A meccsre, ahogyan az azt körülölelő 30 éves jubileumi programsorozatra is, ingyenes lesz a belépés.

Prakab Gábor: – Újoncként most szorosabb eredményt értünk el a tavalyi ezüstérmes MAC ellen, mint az első fordulóban, ráadásul úgy, hogy a budapestiek azóta három Erste Liga-játékossal erősítettek. Ezek olyan részsikerek, amelyeknek lehet örülni. A játékunk fejlődik, szedegetjük minden meccsen a tapasztalatot. Vasárnap otthon fogadjuk az Egerszegi Titánokat, az a meccs a szegedi hokiklub harminc éves jubileumára szervezett ünnepség miatt ingyenes lesz. Várunk mindenkit a jégpályán!