Hírek
Szupermini (U-8)
Mini (U-10)
Előkészítő (U-12)
Kölyök (U-14)
Serdülő (U-16)
Ifjúsági (U-18)
Felnőtt

Évek óta elkötelezett névadó szponzorként áll jégkorongcsapatunk mögött a Goodwill Pharma Kft. szegedi gyógyszeripari vállalat. A szezon végeztével Jójárt Ferenc ügyvezető igazgató különleges ajándékokkal készült a klub utánpótlásában szereplő játékosoknak.

– Nemrég az Egyesült Államokban, Chicagóban jártam, ahol megpillantottam az észak-amerikai profi liga, az NHL egyik legpatinásabb egyesülete, a Chicago Blackhawks ajándékboltját. Innen jött a gondolat, hogy kedveskedjek a szegedi játékosoknak, ezért néhány dolgot azonnal vásároltam. Egyeztettem Pápai Miklós szakosztály-igazgatóval, megbeszéltük, hogy kicsiket és nagyokat egyaránt díjazunk – akire esetleg nagy a kapott ajándék, az kiteheti a falra ereklyeként. Remélem, hogy ezek az apróságok további kedvet csinálnak a díjazottaknak a játékhoz, és adja Isten, hogy valaki közülük jusson el akár az NHL-ig – fogalmazott Jójárt Ferenc.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű játékosai közül korosztályonként egy gyermek kapott ajándékot, őket az utánpótlásedzők jelölték ki szorgalmuk és teljesítményük alapján. Az U8-asoktól Sándor Márton, az U10-es korosztályból Fábián Huba, az U12-esektől Pallós Zsombor, az U14-ből Dobó Ármin, az U16-os csapatból Ferró Norbert, az U18-as és felnőttkeretből pedig Csanády Zsombor kapott elismerést. A Chicago Blackhawks és St. Louis Blues logóival ellátott ereklyéket vaksorsolás során osztottuk szét a gyerekek között. 

– Gyúrós István –