Hírek
Felnőtt

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű OB II-es jégkorongcsapata közönségszórakoztató mérkőzésen 7–6-os vereséggel zárta az alapszakaszt az Egerszegi Titánok ellen a szegedi műjégpályán. A negyedik helyen végeztünk a bajnokság első részében, jöhet a rájátszás.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–Egerszegi Titánok 6–7 (2–1, 3–2, 1–4)
Jégkorong OB II, alapszakasz, 10. (utolsó) forduló. Szeged, 300 néző. Vezette: Varjú, Kövesi, Máhr-Stumpf.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Szalai Ákos – Borsos Erik (1), Maslac Michael 1, Losonci Ádám 1, Pallós Péter (1), Varga Dávid (2) – Hajdu Botond 1, Muzsik Norbert (2), Balázs Csongor, Barcsik Gergely 1, Csanády Zsombor – Korom Zénó, Lőrincz Barnabás, Annus Döme (1), György Róbert 1, Rózsahegyi Ádám 1 (1). Vezetőedző: Prakab Gábor.

Az Egerszegi Titánok elleni meccsen az alapszakasz harmadik helye múlt. A vendégeknek indult jobban: Barna Dénes találatával az 5. percben vezettek. Hamar összejött a fordítás, hiszen a csapatkapitány Maslac Michael a 10. percben egyenlített, majd két perccel később Hajdu Botond emberelőnyből juttatta vezetéshez csapatunkat (2–1).

A harmadik harmadban meglett a kétgólos előny, és felváltva estek a találatok: nálunk a szegedi mezben második meccsét játszó György Róbert volt eredményes, a túloldalon Henczi Gyula, majd Rózsahegyi Ádám, Ambrus András, Losonci Ádám volt a sorrend. A második játékrész végén 5–3-as szegedi vezetést mutatott az eredményjelző.

A harmadik harmadra bőven maradt izgalom. Borbás Gergely lövésével közelebb kerültek a vendégek, majd jött Barcsik Gergely, aki a 47. percben visszaállította a kétgólos különbséget (6–4). Sajnos a harmad közepe pocsékul sikerült: Ambrus András 51:11-nél és 51:25-nél is eredményes volt, 6–6-nál egyenlítettek a vendégek. A meccs végül az 59. percben dőlt el: Gombos Bence gólja zalaegerszegi sikert ért (6–7).

Mindez azt jelenti, hogy a negyedik helyen zártuk az alapszakaszt, így a címvédő KMH ellen lépünk majd pályára a rájátszás elődöntőjében. A mérkőzések időpontjairól beszámolunk majd hivatalos felületeinken.