Hírek
Ifjúsági (U-18)
Felnőtt

Visszatérnek a kölcsönadásból, így a felnőtt OB II-es bajnokság további meccsein azok a fiatalok is bevethetőek lesznek, akik a szezon eddigi részét az Óbuda Hockey Academy U18-as együttesénél töltötték.

Hét játékossal erősödik a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű OB II-es jégkorongcsapatának kerete: Sebők Dominik, Kozák Ákos, Sebők Krisztián, Csanády Zsombor, Pallós Péter, Szalai Gergő Bence és Vastag Márk is visszatér a kölcsönadásból.

A szegedi klub nevelései ebben a szezonban az U18-as pontvadászatban szerepeltek, ám mivel ott nem indítottunk csapatot, az Óbuda Hockey Academy színeiben játszottak. Most azonban visszatértek, és bevethetőek lesznek a felnőttek találkozóin. Mivel szűkös a keret, az idegenbeli meccsek pedig olykor túl nagy terhet jelentenek a munka mellett sportoló játékosainknak, jól jön a létszámbeli erősítés.

Sebők Dominik kapus, Kozák Ákos és Sebők Krisztián a védelemben, míg Csanády Zsombor, Pallós Péter, Szalai Gergő Bence és Vastag Márk a támadósorban bevethető. Ha minden jól megy, már a vasárnapi, hazai jégen sorra kerülő, Lehel HC elleni bajnokin ott lehetnek a keretben.