Hírek
Felnőtt

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 9-6-os, Hevület elleni sikeréből három góllal és két gólpasszal vette ki a részét játékosunk, Rózsahegyi Ádám.

Bár most vasárnap 18 órától a listavezető Kanadai Magyar Hokiklub csapatát fogadjuk az OB II-es bajnokság alapszakaszában, bőven megéri még beszélni a múlt heti meccsünkről, amelyen hatalmas bravúrral 9–6-ra győztük le a dobogós Hevület SE együttesét. Csapatunkból Rózsahegyi Ádám a szezonbeli legjobb meccsét játszotta: három góllal és két gólpasszal, azaz öt ponttal vette ki a részét a sikerből.

– Kezd összeérni a csapat. A befektetett munka mindig megtérül, és igaz, hogy a szezon derekán vagyunk, de egy olyan csapatot sikerült megvernünk, amire előzetesen kevés esély volt. Azt gondoltam, erre leghamarabb a következő szezonban lehet sanszunk. Nagyon boldogok vagyunk, köszönjük szépen a szurkolást – értékelt.

A negyedik helyen álló Egerszegi Titánok ellen is sikerült szoros meccset játszani korábban, az már egy jel volt arra, hogy nehezebb ellenfelekkel szemben is lehet esélye a Goodwill Pharma Szegedi Vízműnek.

– Abban azért bíztam, hogy egy ki-ki meccset tudunk játszani a székesfehérváriak ellen, de hogy nyerünk, azt nem gondoltam volna.

A meccs hevében nem a statisztikára figyelnek a játékosok, ezért voltunk kíváncsiak közvetlenül a lefújás után, hogy Ádám hány pontját tudja felidézni.

– A három gólomra emlékszem, mert a nézők bedobták a sapkájukat, ez jól esett, igazán megtisztelő. Úgy tudom, négy ponttal zártam – mondta Ádám, aki tehát az egyik gólpasszáról megfeledkezett.

Sebaj, a statisztika éppen erre jó, ott beírták neki a második gólpasszát is.