Hírek
Galéria
Előkészítő (U-12)

Augusztus 20-án megkezdődött a 12-es korosztály számára is a jeges napközi tábor. A hónap első két hetében a gyerekek már edzettek a jégen, napi 1, olykor napi 2 edzéssel. Az utolsó két hétben, a suli kezdés előtt pedig nem csak a jégkorong tudásukat lesz lehetőségük fejleszteni, hanem csapatot építeni

Az eredményes csapatmunkához elengedhetetlen, hogy fejlődjenek a gyerekek között a közösségi viszonyok. Egy jó program, a jégen kívül,  közösséget teremt, közösséget erősít. Bár csapatról van szó, mégis egyének és egyéniségek alkotják azt, akik nagyon különbözhetnek egymástól. Főleg igaz ez az utánpótláscsapatokra, ahol nem csak személyiségükben, de érettségi és fejlettségi szintjükben is eltérnek egymástól a gyerekek. Toleránsabbá,empatikusabbá, segítőkészebbé válnak a gyerkőcök egymáshoz ezáltal. Segíti a csapatban gondolkodást - "Egyek vagyunk!" - a gyerkőc számára, így eredményesebb lesz tőle a csapat a pályán is.

 

Ebben a szezonban a 2008-as születésű játékosok kerültek fel a 12-es korosztályba, azaz kicsit több, mint 15 gyerkőc lett újonnan az U12-es csapat része, a csapat 75%-a kb. 

A tábor első napján - reggeli és délután edzések között -  a csapatösszetartást a Sun City Szabadidőközpontban erősíthették tovább a kishokisok. 

 

KÉPGALÉRIA

>> MÉG TÖBB FOTÓ ITT >>

fotók: Annamari