Hírek
Galéria
Kezdők (3-8)
Szupermini (U-8)
Mini (U-10)
Előkészítő (U-12)
Kölyök (U-14)
Serdülő (U-16)

 

Balázs Csongor (kapusedző) mellett, hétfőn Szalai Ákos, az U20-as korosztályú kapus is a jégre lépett, ezúttal mint segédedző. 

 Ákos már 9 éves kora óta jégkorongozik, azaz 10 éve.

7 éve vagyok kapus. Adódott egy lehetőség, hogy kipróbáljam magam a kapuban is. Ezután nagyon megtetszett és ott ragadtam. A kicsiknél az alapmozgásokat kell fejleszteni, hogy ezek ösztönössé váljanak, a nagyoknál már inkább az állóképességet és a gyorsaságot szükséges fejleszteni. Körübelül 2 éve döntöttem úgy, hogy szeretnék megpróbálkozni az edzősködéssel, mert szeretnék akkor is a jégkorongnál maradni, ha majd befejezem a játékos pályafutásomat. Szeretném továbbadni azt a tudást a kisebbeknek, amit én eddig elsajátítottam. (Szalai Ákos)

A kapusok létszáma is megnövekedett az elmúlt években egyesületünknél. Jelenleg az U8-U10-U12 korosztályokban 6 állandó kiskapus van már, és ebben a szezonban ez még csak tovább fog emelkedni.

Szükségessé vált Ákos jelenléte, aki jelenleg a felnőtt csapat kapusa. Elmúlt években Dunaújváros csapatánál is megfordult, tapasztalataival biztos hasznos tanácsokkal tudja ellátni a szegedi kis hálóőröket. Elsősorban az alapokat fogja tanítani a kisebb korosztályokban.  (Balázs Csongor)

 

KÉPGALÉRIA

>> MÉG TÖBB FOTÓ ITT >>

Fotók: Annamari