Hírek
Felnőtt

A székesfehérvári Hevület csapatát látja vendégül a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű vasárnap 19 órától a jégkorong OB II-ben. A találkozót zárt kapuk mögött rendezik.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Újabb hazai mérkőzést játszik a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű a jégkorong OB II-ben: Prakab Gábor csapata a Hevületet fogadja vasárnap 19 órától. A legutóbbi hazai meccsen történt incidens miatt a Magyar Jégkorong Szövetség egy hazai bajnokira szóló zárt kapus büntetést rótt ki klubunkra, így a találkozón nem lehetnek nézők a lelátón. A döntés miatt kérnénk drukkereinket, hogy ezúttal otthon szurkoljanak, figyeljék Facebook- és Instagram-oldalunkat, ahol minden fontos eseményről beszámolunk. A műjégpálya lelátójára senkit nem tudunk majd beengedni, ám az internetes felületeinken követhető lesz a találkozó.

Csapatunk a legutóbbi fordulóban megszerezte első pontját a bajnokságban: a MAC Budapest ellen közönségszórakoztató meccsen kaptunk ki hosszabbítás után 7–6-ra

A Hevület eddig egy bajnokit játszott a szezonban, Székesfehérváron ők is a MAC-cal mérkőztek, és ők is egyetlen góllal, 5-4-re kaptak ki, csak nem hosszabbításban, hanem a rendes játékidőben. Ennek köszönhető, hogy még pont nélkül állnak a tabella negyedik helyén, a harmadikak mi vagyunk egy ponttal.

A fehérváriaknál még idén is játszik Palkovics Krisztián: a 44 éves, 11-szeres magyar bajnok hokis négyszer lett Az év jégkorongozója (1998, 2001, 2005, 2008). Több mint egy évtizedig meghatározó játékosa volt a magyar válogatottnak, részese volt a 2008-as szapporói divízió 1-es világbajnokság megnyerésének. A 2009-es A csoportos világbajnokságon is részt vett, Dánia ellen be is talált. A 2011-es divízió 1-es világbajnokság után vonult vissza a válogatottságtól.