HFT: 
ifjusagi-u-18
Rövid név: 
U18

Minden fronton küzdöttek korosztályos csapataink a hétvégén. Utánpótlás-eredmények.

Teljes erővel dübörögtek a korosztályos bajnokságok a hétvégén. Az U14-eseink összesen öt meccset játszottak, de az U16-osok is dupláztak. Utánpótlás-eredmények.

A Magyar Jégkorong Szövetség bajnokságaiban szereplő csapataink közül csak az U14-esek nem játszottak, hiszen elmaradt a meccsük. Utánpótlás-eredmények.

Nagyüzem volt az utánpótlásban a hétvégén: minden korosztályos csapatunk jégre lépett. Az U14-esek a 3×3-as bajnokságban három meccset játszottak, mindet megnyerték. Utánpótlás-eredmények.

Minden korosztályban folytatódtak a Magyar Jégkorong Szövetség által kiírt bajnokságok. Az U14-es csapatunk hatalmas meccsen verte itthon az Ifj. Ocskay Gábor JA együttesét. Utánpótlás-eredmények.

A karácsony előtti napokban két szegedi érdekeltségű meccset játszottak az utánpótlás-bajnokságokban: az U12-eseink a KMH SE Vikings ellen léptek jégre a Kék csoportban, míg a Lehel HC-ben kölcsönben szereplő játékosaink az Egerszegi Titánok elleni remek sikernek örülhettek. Utánpótlás-eredmények.

Balázs Csongor edző együttese nagyon simán nyert hazai jégen a HC Kiskőrös-Spartak U14 ellen. Az U18-as korosztályban a kölcsönjátékosaink ezúttal a Dunaújvárosi Acélbikák otthonában játszottak ponterősen. Utánpótlás-eredmények.

A múlt hétvégén U14-es korosztályunk fiatal csapatal vett rész a 3×3-as bajnokságban, ahol a Szarvas elleni siker során 18 gólig jutottak. Az U16-osok gólzáporral 11–4-re nyertek az Óriások JSE ellen, míg az U18-as kölcsönjátékosaink ezúttal is ponterősen játszottak a Lehel HC mezében. Utánpótlás-eredmények.

Megírtuk, hogy Stanley-kupa-győztes edző járt Szegeden: Don MacAdam, aki 1990-ben az Edmonton Oilers stábjának tagjaként kapott bajnoki gyűrűt, továbbképzést tartott a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű edzőinek. A jelenleg az FTC utánpótlás-igazgatójaként dolgozó szakemberrel szegedi élményeiről és a magyar jégkorong helyzetéről beszélgettünk. Interjú.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű U18-as korosztályának tagjai ebben a szezonban a jászberényi Lehel HC kölcsönjátékosaiként szerepelnek. A csapat a hétvégén remek hosszabbításos sikert aratott Zalaegerszegen, a szegediek közül Sánta William, Vadkerti Zalán és Pallós Bertalan, illetve a szegedi nevelésű Sári Krisztián is gólt szerzett. A hosszabbítást érő találatot 20 másodperccel a vége előtt Pallós ütötte Vadkerti és Sánta gólpasszából. Utánpótlás-eredmények.

Oldalak