HFT: 
kolyok-u-14
Rövid név: 
U14

Véget ért az idény a Magyar Jégkorong Szövetség minden bajnokságában. A szezon zárását követően a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű csapatainak edzőit kértük fel értékelésre – ezúttal Balázs Csongor, az U14-esek mestere fogalmazta meg gondolatait.

Összességében öt meccsen aratott négy győzelemmel zárta a 17-22. helyért rendezett helyosztót az U14-es csapatunk. Utánpótlás-eredmények.

Bár a tizenegyes a labdarúgásból ismert kifejezés, ezúttal a jégkorongban is használható: az U14-es csapatunk éppen 11 gólig jutott a PHC elleni összecsapásán. Kettőből kettőt nyertek az U16-osok is. Utánpótlás-eredmények.

Az elmúlt hét legszebb eredményét az U14-es korosztályunk érte el a 17-22. helyért zajló helyosztókon: kapott gól nélkül, 4–0-ra győzték le a Vasast. Veress Bence és Hemmert János is hibátlanul védett. Utánpótlás-eredmények.

Balázs Csongor csapata hat góllal nyert a KSI ellen. A 3×3-as bajnokságban is aratott két győzelmet Szalai Ákos vezetésével a korosztály. Utánpótlás-eredmények.

Balázs Csongor együttese a nagypályás bajnokságban három fontos bajnokiból kettőt is megnyert, de hosszabbítás után győztek az U16-osok is. Utánpótlás-eredmények.

Minden fronton küzdöttek korosztályos csapataink a hétvégén. Utánpótlás-eredmények.

Teljes erővel dübörögtek a korosztályos bajnokságok a hétvégén. Az U14-eseink összesen öt meccset játszottak, de az U16-osok is dupláztak. Utánpótlás-eredmények.

Ezúttal a kisebb korosztályoké volt a főszerep a jégen az MJSZ bajnokságaiban. Utánpótlás-eredmények.

Balázs Csongor csapata azt a HC Kiskőrös-Spartak U14-et győzte le hátrányból fordítva 4–3-ra, amelytől két hete 9–4-re kikapott. Utánpótlás-eredmények.

Oldalak