Hírek
Felnőtt

A szezon legjobb játékával, fantasztikus szurkolás mellett szerezte meg csapatunk szezonbeli harmadik sikerét az OB II-ben, méghozzá a dobogón álló, székesfehérvári Hevület SE ellen.

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–Hevület SE 9–6 (2–2, 4–2, 3–2)
Jégkorong OB II, alapszakasz, 9. forduló. Szeged, műjégpálya, 300 néző. Vezette: Wolf, Abonyi, Horváth M.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Szalai Á. (82%) – Láng Cs., Maslac (2), Lőrincz, Rózsahegyi 3 (2), Varga D. 2 (2). Csere: Becsei (1), Láng Z., Barcsik 2, Csanády Zs. 1 (2), Hajdu B. (1) – Borsos 1 (1), Szalai G., Bozóki, Sebők K, Wehli. Vezetőedző: Prakab Gábor.

A divízió I-es világbajnok Palkovics Krisztiánnal felálló vendégek kezdtek jobban, két góllal is elhúztak, de még az első harmadban összejött az egyenlítés a gólfelelős Varga Dávid és Barcsik Gergely találataival.

Aztán Barcsik ismét eredményes volt, így 3-2-re vezettünk a második játékrészben, a vendégek azonban Palkovics góljával és gólpasszával elég gyorsan fordítottak. A harmad utolsó öt perce szenzációsan sikerült: Rózsahegyi Ádám előbb Hajdu Botond passzát váltotta gólra, majd Borsos Erik is betalált, hogy aztán Rózsahegyi Varga Dávid átadásából alakítsa ki a 6-4-es részeredményt. 

A harmadik harmad első percében jött a székesfehérvári szépítés, ám Rózsahegyi mesterhármast jelentő harmadik találata, majd Varga második gólja után 8-5 volt az eredmény. A végjáték izgalmas volt, perceket töltöttünk kettős emberhátrányban, és 8-6-ra fel is zárkózott az ellenfél, ám az utolsó percben Csanády Zsombor az üres kapuba lőtt, így az első, felnőttmeccsen szerzett találatával 9-6-ra győztünk. 

Vasárnap 18 órától ismét itthon játszunk, az ellenfél 18 órától a listavezető Kanadai Magyar Hokiklub csapata lesz. 

Prakab Gábor: – Ez volt a szezon legjobb meccse, minden tekintetben kijött a lépés a csapatnak. A srácok remekül játszottak, végig odatették magukat, és volt egy kis szerencsénk is. Az döntött, hogy az ellenfél fáradt el hamarabb. Köszönjük a szurkolóinknak a remek hangulatot! Vasárnap 18 órától ismét itthon játszunk az első helyen álló KMH ellen, várjuk őket akkor is a jégpályán.