GYERE HOKIZNI

1. Nézzetek meg egy edzést.

Gyertek el a jégpályára és nézzetek meg egy edzést élőben.

EDZÉSEK IDŐPONTJAI

Az eseménynaptárban látható, hogy mikor vannak a korosztályoknak edzéseik. Az U8-as korosztályban a 3-8 évesek tartoznak. Az U 10-esbe a 8-10 évesekét és így tovább... Célszerű az edzés előtt egy fél órával megérkezni, hogy legyen lehetőség ez edzőkkel is megismerkedni. Ha időben jöttök, akkor már rögtön ki is lehet próbálni a játékot. Ehhez biztosítunk korcsolyát és a legfontosabb felszereléseket. Egyáltalán nem szükséges korcsolya tudás! Az edzők megtanítanak mindent az alapoktól. Ráadásul a védőfelszereléseknek köszönhetően eshetnek kellhetnek a gyerekek, mégsem fog a mosoly eltűnni az arcukról.

 

 

 

2. Az első hónap ingyenes plusz...

... a legfontosabb felszereléseket is biztosítjuk. Nem kell se korcsolya, se sisak, se bot, se korong, se protektorok. Mindent biztosít a klub Nektek. 

Az első hónapban díjmentesen tesztelhitek a hokis érzést!

3. Ha letelt az egy hónap..

.. és még mindig nem tudsz betelni a jégkornggal, akkor már biztos, hogy köztünk a helyed! Kiérdemelted az első teljes felszerelésed.

TELJES FELSZERELÉS

A hokisok felszerelése semmivel sem hasonlítható össze. Fontos a védelem, amit szülőként nagyra értékelünk, gyerekként meg imádunk. A teljes felszerelést bérelheted. Ha kinőtted, kapsz másikat. Ennek költsége havonta 1000 Ft. ( jól olvasod ezer Forint :)  ... A tagdíjjal együtt, ami 9000 Ft a havi díj összesen  jeges edzéseknél: 10000 Ft havonta. Ez a nyári hónapokban, amikor nincs jég, de van száraz edzés összesen: 9000 Ft havonta. Két gyermek esetén gyerekenként 1000Ft-al, három gyerek esetén 
gyerekenként 2000Ft-al kevesebb a tagdíj.
A tagdíj ára magában foglalja az élezést is.

 

.

4. VISZÜNK TORNÁKRA, MECCSEKRE

Ha már elértetek egy jégbiztos szintet, amit már 1-2 hónap alatt szoktak elérni, akkor lehet tornákra menni. Ott kipróbálni milyen más csapatokkal megmérkőzni. Ez havonta 1-2 délelőttöt jelent hétvégente. Hol itthon, de a legtöbbször idegenbe játszunk, ahova együtt megyünk busszal. A buszra U12-es koroszály alatt minimum egy szülőnek is biztosítunk helyet.

TORNÁKRÓL FELVÉTELEK

Ezek a tornák hozzáka legközelebb egymáshoz a hokisokat, legyen az szülő vagy gyerek. A havi tagdíjban az utazás költsége is benne van. A tornákon a kicsiknél (U8, U10) a részvétel számít. Minden gyermek kap érmet és oklevelet minden tornán. A csapatok általában 3+1 felállásban járszanak forgásban. 3 vagy 4 sor azaz 9 +1 vagy 11+1 fő nevezhet klubonként egy tornára. A tornákon mindig a hazai csapat a házigazda, így mindig van nutellás, zsíros, májkrémes kenyér sütikkel és teával amennyit csak meg bírunk enni. 

 

5. HOKIS SZÜLŐK

A jégkorong utánpótlás legnagyobb támogatói a " hokis szülők ".

Nélkülük nem menne semmi olajozottan. Köszönjük az összes aktív és támogató tagunknak a lelkes munkát. Az önkéntes szervezéseket, a sok ezer megkent kenyeret a tornákon, a családoknak a jó hangulatot a buszokon és a tornákon a sok bátorítást és szurkolást. Az öltözőben egymás segítését, amire nagy szüksége van főleg a kezdőknek és a sok jó sztorit, amit az edzések alatt a szülők mesélnek egymásnak miközben nézik a gyerek játékát. Ha az edzéseken ez sem elég akkor egy kis szülői összefogással, ahogy ezt látjuk az U8-10 -as korosztályoknál az anyukák (és hamarosan az apukák is) szinkronban fitness és erőnléti edzéseket tartanak. Csatlakozz hozzájuk Te is! Akik szeretnék kipróbálni maguk is szülőként a jégkorongozást, arra is van lehetőség, mint kezdő, mint középhaladó szinten.