Hírek
Öregfiúk

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű öregfiúcsapata az I. Impextel Amatőr Kispályás Bajai Jégkorong Tornán vett részt. Szegedről egy másik együttes is nevezett, a főleg jégkorongos apukákból verbuválódott Goodwill Pharma Szegedi Vízmű B jelzésű gárda.

Az öregfiúk jól kezdték a tornát, első mérkőzésüket megnyerték a HC Ribillió Székesfehérvár ellen. A folytatás már nem volt annyira sikeres. A Szekszárdi Totyógó Kacsáktól védelmi hibák és rosszul kivitelezett cserék miatt vereséget szenvedtek. Az utolsó csoportmérkőzésüket a későbbi tornagyőztes, a Bajai Jéglovagok ellen vívták, akik átlovagoltak rajtuk, a fiatalok gyorsaságával nem tudták felvenni a versenyt.

A torna pikantériája, hogy a 7. helyért a két szegedi csapat csapott össze, amelyet az öregfiúk nyertek meg 10-5-re. Tanulság: a nagypályás tapasztalatokat és sikeres játékot nem lehet átkonvertálni a kispályás játékstílusra. A torna legjobb női játékosa Majer Tünde lett, aki meglőtte jégkorongtornán szerzett első gólját is. Az öregfiúkcsapat legközelebb ismét kispályás tornán vesz részt, bízva a jobb szereplésben, március 23-án, Kiskőrösön.

Az öregfiúk eredményei, csoportmérkőzések:

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű A–HC Ribillió Székesfehérvár 7–6
A szegedi gólszerzők:
Kurucsai Martin (3), Hajdu András (2), Balla Szabolcs, Borics Attila, Keresztury Imre.

Szekszárdi Totyogó Kacsák–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű A 4–1
A szegedi gólszerző:
Borics Attila.

Bajai Jéglovagok–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű A 11–2
A szegedi gólszerzők:
Balla Szabolcs, Keresztury Imre.

A hetedik helyért:

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű A–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű B 10–5
Gólszerzők:
Borics Attila, Hajdú András, Keresztury Imre, Kurucsai Martin (2-2), Balla Szabolcs, Majer Tünde, illetve Sári Zsolt (3), Kovács Sándor (2).

A torna végeredménye:

1. Bajai Jéglovagok
2. Szabadka
3.Szekszárdi Totyogó Kacsák
4. Dunaújvárosi Hokillák
5. HC Ribillio Székesfehérvár
6. Bajai Harcsák
7. Goodwill Pharma Szegedi Vízmű A
8. Goodwill Pharma Szegedi Vízmű B 

Az öregfiúk csapatképe lent nagyítható. Álló sor: Hajdu András, Majer Tünde, Keresztury Imre, Borics Attila, Gidai Gábor, térdelő sor: Kurucsai Martin, Balla Szabolcs.

Az apacsapat névsora a tornán: Kovács Sándor, Barta Sándor, Zsikai Tamás, Kecskés Tamás, Sári Zsolt, Hemmert János.