Hírek
Felnőtt

Névadó szponzorunk, a Goodwill Pharma mellett szerencsére további népes támogatói csapat áll a Goodwill Pharma Szeged jégkorongozói mögött. Sorozatunkban bemutatjuk a szponzorainkat: ezúttal az ATP Szövegírás következik.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szeged híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– A személyes kapcsolatom a klubbal tizenhat évre nyúlik vissza, akkor írtam az első tudósításokat a Tisza Volán SC néven szereplő csapat meccseiről a Délmagyarország napilapba. Szorosabbra 2017-ben fűződött a viszony, miután elvállaltam a szakosztály kommunikációs feladatait, illetve ezzel egy időben jött létre az ATP Szövegírás, amely a kommunikáció és a marketingszakma egy kiemelten fontos, ám a többség által kevéssé ismert ágazatával, a marketing szövegírással foglalkozik. Az újságírói múlt és a marketinges jelen aztán tökéletesen kapcsolódott össze a jégkorongcsapatnál végzett tevékenységeimben, hiszen ugyanúgy megvalósultak a meccstudósítások és interjúk, mint a közösségi médiás kampányok és a szponzorszerzéshez elengedhetetlen kiadványok. A 2023–2024-es szezontól a támogatói csapatban is helyet kapott az ATP, hiszen a megbeszélt feladatokon kívül szakmai segítségként további kommunikációs igényeket is örömmel teljesítünk – mondta az ATP Szövegírás alapítója és vezetője, Gyúrós István, aki a hazai meccseinken a helyi műsorközlői feladatokat is ellátja.

Cégbemutató

Az ATP Szövegírás egy marketing szövegírással foglalkozó brand, amely 2017-es alapítása óta egyre elismertebb szereplővé válik a hazai marketingszektorban. Az ATP különlegessége, hogy szinte kizárólag szövegírói feladatokat lát el: a versenytársaktól eltérően nem kíván teljes marketingcsomagokat megvalósítani, ehelyett kiemelt szakterületként a szövegírás tökéletes kivitelezését tűzte zászlajára. A vállalkozás jelenleg leginkább szegedi és budapesti ügyfélkörrel dolgozik együtt, de az ország egész részéről voltak már együttműködő partnerei. Húsz év médiatapasztalattal, száznál is több elégedett ügyféllel, illetve több mint 26 ezer megírt cikkel a hátuk mögött igyekeznek karakterekké, szavakká formálni ügyfeleik gondolatait. Tevékenységei között kiemelt terület a keresőoptimalizásnál használt SEO szövegírás, amelynél egyszerre képesek gyorsan és magas minőségben nagy mennyiségű szöveget előállítani, mindezt a piaci árhoz viszonyítva kifejezetten kedvező, versenyképes árazással.