Hírek
Felnőtt

Névadó szponzorunk, a Goodwill Pharma mellett szerencsére további népes támogatói csapat áll a Goodwill Pharma Szeged jégkorongozói mögött. Sorozatunkban bemutatjuk a szponzorainkat: ezúttal az Elitmobil-Gumicentrum Kft. következik.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szeged híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– Két ok miatt döntöttünk úgy, hogy elkezdjük támogatni a Goodwill Pharma Szeged jégkorongcsapatát, illetve a szakosztályt. Az egyik a vezető, Pápai Miklós személye, akivel ezer éves a jó kapcsolatunk, a másik pedig maga a sportág, amelynek szegedi hőskorából jól emlékszem Pápai mellett például Bánáti Tóni és Rigó Lecsi játékára, munkájára. Korábban mindkét gyermekem kipróbálta a jégkorongot, de hosszabb távon a hideg nem tetszett nekik. Ami a támogatást illeti, bízom benne, hogy ezzel a hozzájárulással is sikerül magasabb szintre emelni a szegedi hokit – mondta az Elitmobil-Gumicentrum Kft. ügyvezetője, Terhes Gyula.

Cégbemutató

Az Elitmobil-Gumicentrum Kft. 1994 óta működő, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő vállalkozás. A cégnek nagyon fontos szempont az életre szóló vevőközpontúság, az állandó profi kiszolgálás, amelyet a folyamatos minőségi munka jellemez. A kft. Szegeden jelenleg két telephellyel rendelkezik. Mostanra nyugodtan kijelenthetjük, hogy a gumiszerviz szegedi vonatkozásban a legismertebb, akár személygépkocsi vagy teherabroncsról, akár ehhez kapcsolódó szolgáltatásról legyen szó! 

Az autógumi webáruházuk lehetővé tette az ügyfeleik számára, hogy az ország bármely pontjából elérhessék széles termékkínálatukat, amely bármely jármű igényét kielégíti. Internetes áruházukban közel 30 gumiabroncsgyártó termékei (nyári gumi, téli gumi, négyévszakos gumi, személyautó-, kisteherautó- és terepjárógumi) megtalálhatóak. Gumiszervizükben kollégáik igyekeznek minden igényt kielégíteni, valamint a legnagyobb odafigyeléssel és szakszerű munkával rendelkezésére állni.

Szolgáltatásaik: autógumi értékesítése, gumiszerviz (javítás, centrírozás, átszerelés), gumihotel, külső-belső autótisztítás, alváz- és motormosás, kárpittisztítás, polírozás, flottaszolgáltatás.