Hírek
Felnőtt

Névadó szponzorunk, a Goodwill Pharma mellett szerencsére további népes támogatói csapat áll a Goodwill Pharma Szeged jégkorongozói mögött. Sorozatunkban bemutatjuk a szponzorainkat: ezúttal a Farkas Trans Generation Kft. következik.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szeged híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– Egy különös véletlen során kerültem közelebbi kapcsolatba az egyesülettel: öt-hat éve korcsolyázni indultunk a családdal a szegedi jégpályára, ám belefutottunk egy hokis toborzóba, a gyerekeknek pedig megtetszett a sportág. A kislányom egy évig űzte, de már táncra váltott, a kisfiam még mindig a szegedi egyesületben jégkorongozik. Ami a támogatást illeti, látszik, hogy jó helyre megy az összeg, hiszen családbarát, kiváló hangulatú a közösség, ahogyan az is egyértelmű számomra, hogy fellendülőben van Szegeden a jégkorongsport – mondta a Farkas Trans Generation Kft. képviseletében Farkas Tibor, aki rendszeresen a helyszínen szurkol csapatunk hazai meccsein az Andersen Ligában, legutóbb a Sportországi Cápák elleni 11–3-as sikert látta a helyszínen.

Cégbemutató

A szegedi telephelyű családi vállalkozás 1993 óta áll a nemzetközi és belföldi áruszállítás és fuvarszervezés szolgálatában. Európa területén vállalnak fuvarokat, folyamatosan alkalmazkodnak a nemzetközi szabványokhoz, járműparkukat ehhez mérten fejlesztik. Célkitűzéseik közé tartozik a precíz, pontos szállítás, illetve az ügyfelekkel való hosszú távú kapcsolattartás. A Scania és Volvo nyerges vontatók Euro-5 és Euro-6 besorolással Európa legszigorúbb környezetvédelmi előírásainak is megfelelnek. A szállított áruk pontos célba érkezését a Webeye GPS alapú nyomkövető rendszer segíti, amelyen valós időben figyelhető a szerelvények útvonala és tartózkodási helye. CMR árubiztosításuk szerelvényenként 100 ezer euróig fedezi a szállítás közben esetlegesen bekövetkező árukárokat.