Hírek
Felnőtt

Névadó szponzorunk, a Goodwill Pharma mellett szerencsére további népes támogatói csapat áll a Goodwill Pharma Szeged jégkorongozói mögött. Sorozatunkban bemutatjuk a szponzorainkat: ezúttal a Suplimum Bt. következik.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szeged híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– Az ember mindig szeretné támogatni a jó célokat, ám ezekből számtalan akad, sok helyen jön jól a segítség, ezért a cégünk mindig igyekezett célirányosan abban a környezetben segíteni, ahol mi is megfordulunk – kezdte a támogatás indoklását Bartha László, a jégkarbantartó gépekkel foglalkozó Suplimum Bt. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. – A szegedi jégkoronggal évek óta szoros és jó a kapcsolatunk, számos kisebb vagy nagyobb projektben összefonódtunk. Nekünk is fontos, hogy a csapatnak jól menjen, így amit tudunk, megteszünk, hogy hozzájáruljunk ehhez. Ami engem illet, húsz éven át voltam a Városligeti Műjégpálya vezetője, így régóta szoros a kapcsolatom a sportággal. A fiaim és a lányom is kipróbálta a jégkorongot, manapság is járunk meccsekre családilag. Szegedre még sajnos nem jutottam le, nehéz ezt összehozni, hiszen a cégünk szigetszentmiklósi, de biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb ez is összejön – tette hozzá Bartha László.

Cégbemutató

A Suplimum Bt. 30 éves tapasztalattal, 2016 óta hivatalos magyarországi Zamboni-képviseletként értékesíti a cég jégkarbantartó gépeit, illetve biztosítja a gépek teljes körű karbantartását, javítását és alkatrészellátását. Ügyfeleiknél rendszeres karbantartást végeznek évente több alkalommal, biztosítják a kések élezését, a nyári leállás idején elvégzik a gépeken a szükséges műhelymunkákat. Emellett helyszíni kiszállással vagy a műhelyükbe szállítással megjavítják a meghibásodott gépeket, biztosítják a javításhoz szükséges gyári alkatrészeket, míg szükség szerint megfelelő cseregépet biztosítanak a munkálatok idejére.