Hírek
Felnőtt

Névadó szponzorunk, a Goodwill Pharma mellett szerencsére további népes támogatói csapat áll a Goodwill Pharma Szeged jégkorongozói mögött. Sorozatunkban bemutatjuk a szponzorainkat: ezúttal Szeged Megyei Jogú Város önkormányzata következik.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szeged híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– A sport szerves része az emberek életének, ezért sem lehet kérdés, hogy lehetőségeinkhez képest próbálkozunk a támogatásokkal, a segítségnyújtással. Ez nem lehet kötelező feladat, ám mindig keressük a módját, hogy el tudjuk látni, hiszen tudjuk, mennyire színes és gazdag Szeged sportélete. Nem csak a profi klubokat kell segíteni – azokat megkülönböztetett formában kezeljük, szponzoráljuk. A sporttámogatások az amatőr egyesületek részére lettek kitalálva, ezt a sportalapot igyekszünk minél igazságosabban elosztani. Nem könnyű feladat, de minden kérést meghallgatunk, mindenkire igyekszünk figyelni – mondta korábban Ménesi Imre, Szeged Megyei Jogú Város foglalkoztatási, szociális és sportbizottságának elnöke.