Hírek
Felnőtt

Névadó szponzorunk, a Goodwill Pharma mellett szerencsére további népes támogatói csapat áll a Goodwill Pharma Szeged jégkorongozói mögött. Sorozatunkban bemutatjuk a szponzorainkat: ezúttal a Tenzio Kft. következik.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szeged híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– Ez az első szezon, amikor támogatóként jelenünk meg a szegedi jégkorongcsapat mögött, és már most úgy érzem, hogy jövőre is így teszünk – kezdte az erős- és gyengeáramú kivitelezéssel foglalkozó Tenzio Kft. ügyvezető-tulajdonosa, Bakaity István. – Az ismeretségünk Pápai Miklóssal régóta megvan, a sportágat is szeretem, így amikor szóba került a szponzoráció lehetősége, hamar megtaláltuk a közös nevezőt. Három bajnokin már voltam a szezonban, láttam a legutóbbi, Dél-Budai Hockey Club elleni sikert is, a következő hazai meccsre, a MAC Ikonok ellen pedig a kollégáim mennek majd a szegedi szurkolótábort erősíteni. Már kint van a reklámunk is a palánkon, jól néz ki, tetszetős lett. Bár a hoki a televízión keresztül nem fogott meg, élőben egész más élményt ad a sportág: végig látni a korongot, mások a hanghatások, így biztos, hogy a jövőben is kilátogatok majd a meccsekre – tette hozzá Bakaity István.

Cégbemutató

A Tenzio Bt. 1992 tavaszán alakult, jelenleg is Magyarországon bejegyzett és magyar tulajdonosokból áll. A cég főként kisebb villanyszerelési és villamosbiztonságtechnikai minősítésekkel kezdte működését. A szegedi iroda mellett 2013 óta Budapesten is állandó irodákkal és raktárral rendelkeznek – ez a két közvetlen elérhetőség meghatározó terepe az ügyfelekkel történő kapcsolattartásnak. Nagy figyelmet fordítanak a kivitelezéssel kapcsolatosan a gépjárműpark és az eszközpark folyamatos megújulására, amely a minőségi munkavégzés elengedhetetlen eleme. Csapatuk a magas színvonalú kivitelezésben kínál komplett megoldásokat ügyfeleinek. A fővállalkozói tevékenység mellett speciális elektromos szerelési feladatok teljesítése is profiljukba illeszkedik. Szolgáltatásaik egymásra épülően biztosítják a leghatékonyabb kivitelezési feladatellátást, amely az ügyfél igényeivel és elvárásival összhangban lévő szerződéses konstrukcióra alapszik. Munkavégzésük kiterjed az ország nagy részére, mivel feladatellátásunk mobil és rugalmas kivitelező csapataikra épül. Kollégáik személyes tudása koncentráltan van jelen tevékenységükben, és összegződik egy-egy komplett megoldásban, megvalósítva ezzel ügyfeleik magas szintű elvárásait. A gazdasági környezet fejlődése és a megrendelők elvárásai újabb és újabb követelményeket támasztanak a kivitelezési szférában működő cégek felé. Ennek megfelelően a szakmai képzéseket, az erősáramú, gyengeáramú, valamint villámvédelmi hálózatokkal kapcsolatos kivitelezéseket helyezik előtérbe. Piaci részesedésükhöz igazodva és a minőségi munkavégzés elérése érdekében minőségirányítási rendszert építettek ki.

A cikksorozat készítője a SEO szövegírás specialistája, az ATP Szövegírás.