Hírek
Mini (U-10)
Előkészítő (U-12)

A tavalyi elhalasztott rendezvény után 2021-ben ismét megrendezték az immár III. Tüske-kupát, amelyen nyolc csapat, köztük a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű vett részt a budapesti Tüskesátorban, a KMH szervezésében.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

A torna jellegzetessége, hogy az U10-es és U12-es korosztályú vegyescsapatok a NHL-ben szereplő együttesek bőrébe bújnak, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű utánpótlása így a Montreal Canadiens felszerelésében lépett jégre, és szerezte meg a hetedik helyet. A különdíjakból is jutott Szegedre: a torna legjobb csatára Molnár Noel lett. Ezen kívül az edzők kiválasztották, hogy szerintük ki teljesített legjobban a csapatukból, ezt az elismerést Kiss Sándor kapta.

A szegedi csapat tagjai: Borbély Csanád, Börcsök Kornél, Farkas Botond, Gráczin Ferenc, Györe Balázs Géza, Hemmert Gábor, Kiss Sándor, Laczkó Alen, Molnár Noel, Penczinger Péter, Prislinger Levente, Sándor Márton, Somorjai Andor, Somorjai Mira, Takács Olivér, Tasi Gábor, Tóth Bulcsú, edzők: Maslac Michael, Garbacz Máté, György Róbert.

A torna végeredménye:
1. Calgary Flames (UTE)
2. Chicago Blackhawks (Vasas)
3. New York Rangers (DVTK)
4. Vegas Golden Knights (FTC)
5. Toronto Maple Leafs (KMH)
6. Tampa Bay Lightnings (DAB)
7. Montreal Canadiens (Goodwill Pharma Szegedi Vízmű)
8. Ottawa Senators (Szombathelyi Pingvinek)

Aki esetleg lemaradt volna, vagy visszanézné, az alábbi linkeken megtekintheti az egész tornát: