Hírek
Felnőtt

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű OB II-es együttese gyenge első két harmaddal, az utolsó játékrészt megnyerve 8–3-ra kikapott a MAC Ikonok vendégeként a 4. fordulóban. Szalai Ákos 51 védéssel zárta a meccset a kapuban.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

MAC Ikonok–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 8–3 (2–0, 4–0, 2–3)
OB II, 4. forduló. Budapest, Kisstadion, 50 néző. Vezette: Varjú, Varjú-Bartal, Kövesi.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Szalai Ákos (86%, 51 védés) – Kiss Benedek (2), Szabó Zsolt 1 (1), Frajka Botond (1), Kukucska Balázs (1), Pápa Barnabás 2 (1) – Altmann Márk, Becsei Bonifác, Csanády Zsombor, Gulácsi Ábris, Vojnits Bence – Szalai Gergő, Barcsik Gergely, Ferró Norbert. Játékos-edző: Kukucska Balázs.

Kukucska Balázs: – Kulcsembereink hiányoztak a meccsen: Garbacz Máténak a térde, Ambrus Andrásnak a bokája sérült meg. A kapuban így Szalai Ákos bizonyíthatott, aki jól védett, de ez is kevés volt. Az elején egyenrangú ellenfelek voltunk, ám minden helyzetet kihagytunk, majd a második harmadban érvényesítette nagyobb rutinját a hazai csapat. A hajrában emberelőnyből sikerült gólokat szereznünk, ez mindenképpen pozitívum. Vasárnap újra hazai jégen játszunk, akkor teljesebb kerettel többre lehetünk képesek.