Hírek
Kölyök (U-14)
Serdülő (U-16)
Ifjúsági (U-18)

Új tagként csatlakozik a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű hokicsapatának edzői stábjához Altmann Márk. A 22 éves, korábbi utánpótlás-válogatott szakember az U14-es, U16-os és U18-as játékosokkal foglalkozik a következő szezonban, segítői Marius Gliga és Annus Döme lesznek.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Altmann nagy felelősségtudattal rendelkező, megbízható, körültekintő, pontos és igényes munkavégzésre törekvő személynek tartja magát. Tizenöt évig jégkorongozott, háromszor volt ott az utánpótlás-válogatott keretében. 2020 augusztusa óta dolgozott a Vasasnál, mint utánpótlásedző. 2019-ben elvégezte az LTP tanfolyamot, valamint az EducPro által hirdetett B liszenszes, OKJ-s edzői képzést, jelenleg a Metropolitan Egyetemen, turizmus-vendéglátás szakirányon tanul.

– Hála Istennek nagyon hamar megismerkedtem a jégkorongsporttal. Négyévesen kezdtem el korcsolyázni, majd ötéves koromtól a Budapest Stars, illetve a Vasas csapatában játszottam. Az U14-es és az U16-os korosztályban sikerült a válogatott keretébe is bekerülnöm. Tizenöt évig játszottam a Vasasnál hátvédposzton. Tavaly augusztus óta dolgoztam edzőként a Vasas U8-as és U10-es stábjában, de most úgy éreztem, megértem a váltásra. Szeretnék új gyerekeket, embereket, edzőket megismerni, új ingereket kapni, és mivel Budapesten élek a kezdetektől, ezért egy új várost, új környezetet is meg akarok tapasztalni – mondta magáról Altmann Márk. Beszélt a szegedi ismerkedésről és a következő hetek munkájáról is.

– Szerdán érkeztem meg teljes menetfelszereléssel Szegedre, azóta elfoglaltam a lakásomat, amely mindössze háromszáz méterre van a jégpályától. Tegnap már tartottam egy szülői értekezletet, ahol megismerkedtem a korosztályaimba járó gyerekek szüleivel. Hétfőn vetjük bele magunkat a munkába, 9.45-kor már jégen leszünk. Az első hét táborjelleggel telik, a másodikon tréningek lesznek, a harmadikon és a negyediken pedig egyhetes edzőtáborokra kerül sor, ahol az egyéni képzésre is nagy hangsúlyt fektetünk – fogalmazott Altmann.