Kölyök (U-14)
Serdülő (U-16)

Végre meccsek! A hosszú szünet után a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű U14-es és U16-os csapatai a hétvégén a Vasas ellen játszhattak felkészülési találkozókat, amelyeket a két korosztály edzője, Balázs Csongor értékelt.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű U14–Vasas U14 8–3


Balázs Csongor: – Az első harmad kellett hozzá, hogy visszarázódjunk a meccsek hangulatába, ekkor el is húztak a vendégek három góllal. A szünet után feléledtek a gyerekek, ott folytatták, ahol az előző szezon végén abbahagyták. Érdekesség, hogy épp egy Vasas elleni bajnoki előtt szakadt félbe az idény a vírus miatt. A folytatásban egyre jobban teljesítettek, sikerültek a passzok, uraltuk a találkozát, így sikerült 8–3-ra fordítani és nyerni. Nagyon élvezték a gyerekek, hogy újra mérkőzést játszhattak, azzal pedig, hogy augusztus eleje óta jégen készülhetünk, már a szezon ezen szakaszában is fel tudjuk venni a versenyt a nagyobb klubok együtteseivel. Ezen a hétvégén egy dunaújvárosi négyes tornán lépünk jégre, a házigazdák mellett a Győr és újra a Vasas ellen játszunk.

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű U16–Vasas U16 4–8


Balázs Csongor: – Sok friss igazolást, kecskeméti és makói gyerekeket teszteltünk, így hasznos volt, hogy edzőmeccset tudtunk játszani. Felmértük a tudásukat, és bizony voltak pozitív meglepetések. Az első harmadban nem ment a játék, négy gólt kaptunk, utána azonban felvettük a fonalat, a második harmadot például 3–1-re megnyertük, de a vége így is 8–4-es vereség lett. A részsikereknek örülhetünk, ezeket ráadásul úgy kell nézni, hogy a gyerekek egész héten edzőtáboroztak, ezért fáradtabbak voltak a megszokottnál.

Szöveg: Gyúrós István
Fotó: Annófotó – Képek színesben