Hírek
Szupermini (U-8)
Mini (U-10)
Előkészítő (U-12)
Kölyök (U-14)
Serdülő (U-16)
Ifjúsági (U-18)

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű felnőtt és korosztályos jégkorongcsapatai számára a vártnál korábban értek véget a bajnokságok a koronavírus-járvány miatt. Elővigyázatosságból a közös edzésekkel is leálltak a szakosztálynál, amely speciális intézkedésekkel alkalmazkodott a jelenlegi helyzethez.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Mivel sokaknak gazdasági nehézségeket okoz vagy fog a jövőben okozni a kialakult járványügyi helyzet, a csapat vezetősége úgy döntött, hogy elengedi az áprilisi és májusi tagdíjakat, ezzel tehermentesítve a szülőket.

Emellett hétfőtől teljes gőzzel beindult a klub online edzésprogramja, amelyben korosztályokra bontva, napi szinten rendszeres feladatokkal látják el az utánpótlást videók formájában. A gyerekek pedig igazán kreatív módokat találnak, hogy otthon is el tudják végezni a gyakorlatokat. 

Az ellenőrzésre is figyelnek, ezért a gyerekek és szüleik szintén rögzítik a feladatok elvégzését, az edzői stáb pedig elemzi azokat, majd konzultálnak a hibákról. Amíg a járványhelyzet úgy kívánja, ebben a formában folytatják a munkát a szegedi jégkorongozóknál.