Hírek
Felnőtt

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű OB II-es csapata szombaton 20 órától az alapszakaszt megnyerő KMH otthonában kezdi a rájátszást. Az elődöntő az egyik csapat második sikeréig tart.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

A végjátékba fordult a jégkorong OB II 2020–2021-es szezonja. Ebben a nem egyszerű versenyévadban immár az érmekért csapnak össze a csapatok. Mivel a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű az alapszakaszban a negyedik helyen zárt, a döntőbe jutásért az első KMH ellen lépünk jégre, a párharc az egyik csapat második sikeréig tart. A párharc most szombaton kezdődik, a szegedi összecsapás február 28-án, vasárnap lesz, egy esetleges harmadik meccsre egy héttel később kerülhet sor. A döntő, illetve a bronzcsata hasonló menetrenddel zajlik majd, a tervek szerint március végéig az összes találkozót meg kell rendezni.

– Sajnos az első elődöntős mérkőzésre nem tudunk teljes kerettel utazni. Több meghatározó játékosunk is jelezte, hogy nem tudja vállalni az utazást, egyikük a házi pontkirályunk, Bata Dániel László. Igyekeztünk átbeszélni a srácokkal, mire kellene figyelni, miben kellene javulnunk az alapszakaszhoz képest. Egy erős, támadó szellemű ellenfélről beszélünk, amely végig nagy nyomást helyez majd ránk, ráadásul igen gólerős csatáraik vannak. Ettől függetlenül bízom a csapatban, remélem, hogy meg tudjuk nehezíteni a KMH dolgát – fogalmazott György Róbert játékos-edző.