Hírek
Felnőtt

A Magyar Jégkorong Szövetség gyorsított a lebonyolításon, hétközi meccsek is jönnek. Március 31-ig biztosan véget ér valamennyi bajnokság.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

A Magyar Jégkorong Szövetség versenyirodája hivatalos levélben tájékoztatta csapatunkat a bajnoki lebonyolítás megváltoztatásáról, felgyorsításáról.

„A jégpályák üzemeltetési nehézségeinek enyhítése érdekében az az általános elvárás fogalmazódott meg a versenyiroda felé, hogy valamennyi bajnokság érjen véget legkésőbb 2023. március 31-ig. Az Andersen Liga esetében az elfogadott lebonyolítási rend és a korábban megküldött játéknapok szerint a bajnokság csak április 10-én zárult volna, így a főszponzorral egyeztetve némi átütemezés szükséges ahhoz, hogy beleférjünk a megváltozott lehetőségekbe. A fentiek alapján az alapszakasz két utolsó játéknapját központilag előrehozzuk oly módon, hogy az alapszakasz a február eleji IIHF szünet előtt véget érjen. A válogatott szünet időszaka lehetőséget teremtene az esetlegesen elmaradt mérkőzések pótlására, hogy a következő héten már a negyeddöntőkkel folytatódhasson a bajnokság.”

A további várható programunk a változtatások után,
január 21., szombat, 18.30:
Goodwill Pharma Szeged–DAB-ASP (Kisstadion)
január 25., szerda, 20.30: UNI Győr ETO HC–Goodwill Pharma Szeged (Nemak Jégcsarnok)
január 28., szombat, 20.30: Goodwill Pharma Szeged–Dél-Budai Hockey Club (Budafoki Jégpálya)
január 31., kedd, 20.30: Goodwill Pharma Szeged–FTC-Telekom (FTC Sátor)
február 4., szombat, 14.00: Goodwill Pharma Szeged–Worm Angels (Algyő)
február 11., szombat, 21.00: Goodwill Pharma Szeged–UNI Győr ETO HC (Nemak Jégcsarnok)