Hírek
Felnőtt

Az újonc Zempléni Hiúzok otthonában aratott 11-0-s sikerrel kezdte az OB II-es bajnokságot a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű csapata. Vasárnap 18 órától már jön a szezon első hazai meccse!

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Zempléni Hiúzok–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 0–11 (0–1, 0–4, 0–6)
OB II, 1. forduló. Sátoraljaújhely, 50 néző. Vezette: Vincze D., Margitics, Vincze L.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Garbacz Máté (100%, 23 védés) – Kukucska Balázs 1 (2), Szabó Zsolt, Ambrus András 4, Kiss Benedek (2), Pápa Barnabás 3 (1) – Becsei Bonifác, Szabó Dávid, Csanády Zsombor (1), Losonci Ádám 1, Vojnits Bence 1 (2) – Szalai Gergő Bence, Barcsik Gergely 1, Ferró Norbert (1), Kurucsai Martin – Szalai Ákos (kapus, 100 százalék, 12 védés). Játékos-edző: Kukucska Balázs.

Kukucska Balázs: – Nem tudtuk előre, mire számíthatunk a szlovák légiósokkal megerősített újonc ellen. Húsz másodperc után vezettünk, ez jó alaphangot adott, majd a meccs felénél is csak kétgólos volt az előnyünk. Kis pályán játszottunk, ez kedvezett a fiatalabb, mozgékonyabb csapatunknak, az ellenfél pedig egy idő után elveszítette a motivációját. Örülök, hogy mindenki meg akarta mutatni, mit tud, kihoztuk a maximumot az összecsapásból. Vasárnap jöhet a hazai bemutatkozás, 18 órától fogadjuk a PHC csapatát.