Hírek
Felnőtt

Újra hazai jégen látszik bajnokit az OB II-es csapatunk: a tabellán első Goodwill Pharma Szegedi Vízmű a második Worm Angels együttesét látja vendégül vasárnap 18 órától. A találkozóról Kukucska Balázs játékos-edzőt kérdeztük.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– A Pesterzsébeti HC ellen a győzelem ellenére sok hibával játszottunk, igyekszünk majd ezeket kijavítani a dunaújvárosiak elleni találkozón. A korongbirtoklás kulcskérdés lesz, illetve többet kell kapura lőnünk, mint legutóbb. Azt gondolom, hogy amit eddig csináltunk, az működik, minimális változtatásokra van szükség csak a soroknál. A csapat magja megvan, de természetesen mindig érkezhet néhány új arc a keretbe. Most jön a neheze a bajnokságban, így továbbra is számítunk a szurkolóink támogatására – fogalmazott Kukucska Balázs.

A meccsre a belépő 600 forintba kerül, de a 14 éven aluliaknak ingyenes. A bejutás a főbejáraton át történik – kérjük a szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványukat hozzák magukkal, illetve a meccs közben is figyeljenek a járványügyi előírások betartására és a távolságtartásra.