Hírek
Felnőtt

Kiélezett, végig izgalmas mérkőzést játszott a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű OB II-es csapata a bajnoki listavezető Worm Angels ellen. Hiába a remek védekezés és az egyetlen kapott gól, mivel támadásban nem volt eredményes a szegedi együttes, vereséggel zárult a meccs.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–Worm Angels 0–1 (0–0, 0–1, 0–0)
OB II, 10. forduló. Szeged, 250 néző. Vezette: Máhr-Stumpf, Kövesi, Sebők K.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Garbacz Máté (97%, 34 védés) – Kiss Benedek, Szabó Zsolt, Ambrus András, Pápa Barnabás, Zsigmond Ábel Balázs – Kukucska Balázs, Szukics István, Frajka Botond, Gulácsi Ábris, Vojnits Bence – Ferró Norbert, Barcsik Gergely, Csanády Zsombor, Kurucsai Martin – Szalai Ákos (kapus). Megbízott játékos-edző: Garbacz Máté.

Ha összeadjuk, több mint százötven válogatottság lépett jégre a kifejezetten erős kerettel érkező Worm Angels csapatában, így hazai pályán sem számítottunk esélyesnek a listavezető ellen. Sőt a kezdés előtt a lelátón többen azt elemezgették, hogy már egy szoros meccs is bravúr lenne.

Ehhez képest végig kiélezett volt az összecsapás, egyenlő erők küzdelme lett a találkozó. Ebben egyetlen gól döntött, amit a dunaújvárosiak szereztek a második harmadban, majd hiába volt még több ziccere a szegedieknek az egyenlítéshez, ez már nem jött össze. A védekezést és a kapuban Garbacz Mátét dicséret illeti, és a támadójátékban is voltak bőven helyzetek, lövések, csak hát azok vagy kapu mellé mentek, vagy az újvárosi kapus hárított bravúrral.

Kukucska Balázs: – A mutatott játékunk képe és a védekezésünk nagyon jó volt, az eredmény így különösen fájó. A hokiban van az a mondás, hogy egy gól nem gól – hát most éppen ez az egy döntött. A támadásainkon javítanunk kell. A sokszoros válogatottakkal felálló listavezető ellen viszont nem játszottunk alárendelt szerepet, ezért dicséret illeti a fiúkat. Legközelebb február 6-án lépünk jégre itthon, várjuk akkor is a szurkolókat.