Hírek
Felnőtt

Szezonzáró sorozatunkban edzőinkkel értékeljük a 2023–2024-es idényt. Ezúttal Zoran Jaramazovic, a Goodwill Pharma Szeged U25B-s női csapatának mestere osztotta meg gondolatait.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szeged híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– Új együttesként csatlakoztunk a bajnoksághoz, Szeged első női jégkorongcsapatát kellett felépítenünk az idény során. Ez számomra is újdonság volt, mert bár lányokat edzettem már az utánpótlásban, tisztán női csapattal még nem dolgoztam. Élveztem a munkát, napról napra, hónapról hónapra látszott rajtuk a fejlődés, a szezon vége felé pedig már a győzelmek is megérkeztek. Sajnos nem tudtunk annyit közösen edzeni, amennyit szerettünk volna, ennek ellenére büszke voltam a lányokra, szívüket, lelküket kitették a pályára – fogalmazott Zoran Jaramazovic.

Az együttes próbaidénye jól sikerült, ám a következő szezonban nem indul a csapat ebben a sorozatban.

– Reméltem, hogy folytatódik ez a kaland, erősödünk, és a bajnokság is egyre jobb lesz, ám sajnos a létszámhiánnyal nem tudtunk megküzdeni. Ha bejött egy betegség, vagy éppen iskolai elfoglaltsága volt a keret tagjainak, nagyon elfogytunk, nem tudtunk megfelelően dolgozni, készülni. Emiatt csalódott vagyok, de köszönöm mindenkinek ezt az idényt – tette hozzá az edző.