Hírek
Felnőtt

Mindent eldöntő harmadik összecsapás következik szombaton a Worm Angels ellen az Andersen Liga negyeddöntőjében. Az esélyekről Zoran Jaramazovic szegedi vezetőedzőt kérdeztük.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– A negyeddöntő eddig két meccse teljesen más képet mutatott. Az elsőn fáradtabban mozogtunk, fásultak voltunk – ez olykor minden csapattal előfordul. Így is vezettünk 2–0-ra, majd 4–2-re, de mindkétszer kiegyenlítettek a dunaújvárosiak. Emiatt elveszítettük a koncentrációnkat, idegeskedni kezdtünk, így végül az ellenfél szerezte meg a győztes gólt. Ezzel szemben a második meccs teljesen máshogy nézett ki. Átéreztük a tétet, tudtuk, hogy nem lehet hibázni. Mindenki a maximumon teljesített, ez látszott is a játékunkon. Nem túlzás, ha azt mondom, osztálykülönbség volt a két gárda között. Éppen ezért mondom, hogy ha ugyanígy állunk hozzá a szombati harmadik meccshez, ha így folytatjuk, akkor nem lehet gond. Tiszteljük az ellenfelet, de mindenképpen szeretnénk bejutni az elődöntőbe, ahol a győriek mér ellenfélre várnak – fogalmazott Zoran Jaramazovic.