Hírek
Felnőtt

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű OB II-es jégkorongcsapata az alapszakaszgyőztes KMH SE otthonában kezdte a rájátszást. Az elődöntő első meccsén a budapestiek 8–2-re nyertek – a második találkozót egy hét múlva, vasárnap rendezik.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

KMH SE–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 8–2 (3–0, 3–1, 2–1)
Jégkorong OB II, rájátszás, elődöntő, 1. mérkőzés. Budapest, Tüskesátor, zárt kapuk mögött. Vezette: Sütő, Gáspár, Jakocs.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Garbacz Máté (85%) – Muzsik Norbert (1), Szabó Dávid, Frajka Botond 1, Mach Márton, Szokolov Artyom – Becsei Bonifác, Maslac Michael, Bálint Tamás, Dabasi Balázs, Csanády Zsombor (1) – Szalai Ákos (kapus, 80%), Szalai Gergő, Barcsik Gergely, Losonci Ádám 1, Pallós Péter (1). Játékos-edző: György Róbert.

Nem történt meglepetés a jégkorong OB II rájátszásának nyitányán: az alapszakaszban első helyen záró KMH SE hazai pályán 8–2-re legyőzte a Goodwill Pharma Szegedi Vízműt. A fővárosi együttes komolyan vette a találkozót, már az első harmadban háromgólos előnyre tett szert, majd folyamatosan tudta ezt növelni.

A szegedi gárdából előbb Frajka Botond talált be, aki a második harmad végén, 6–0-nál szépített 6–1-re, a végeredményt pedig 14 másodperccel a vége előtt Losonci Ádám állította be. Ezúttal a hazaiak kapuspárosa remekelt, 90 százalék fölött zártak, szegedi oldalon Garbacz Máté 85, a 12 percnyi lehetőséget kapó Szalai Ákos 80 százalékot ért el.

Az egyik csapat második sikeréig tartó párharcban a második összecsapást egy hét múlva, vasárnap rendezik Szegeden.

György Róbert: – Minél előbb el kell felejteni ezt a meccset. Néhány játékos hozzáállásával nem vagyok megelégedve, fejben mintha nem is a mérkőzésen lettek volna, ez pedig befolyásolta azok játékát is, akik küzdeni akartak. Túlságosan is tiszteltük az ellenfelet, amit az eredmény is tükröz. Olyan dolgokra fektettünk energiát, amire nem kellett volna, ezen változtatni kell. Remélem, hogy a következő meccsünkre sikerül a hibáinkat kijavítani.