Hírek
Előkészítő (U-12)

Utánpótlásedzőnk, Annus Döme a szezon végeztével elbúcsúzott egyesületünktől, mivel gyógytornászként folytatja karrierjét. Az alábbiakban Döme a szülőknek írt búcsúlevelét idézzük. Köszönünk mindent! 

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

„Mint azt már bizonyára sokan tudjátok, úgy alakult az életem, hogy be kell fejeznem az edzősködést! Gyógytornászként fogok dolgozni továbbra is a klinikán, illetve elindítom a saját rendelésemet. Rettentő nehéz döntés volt ez számomra, hiszen már hét éve találkozok minden nap a gyerekeitekkel, és nagyon a szívemhez nőttek. Láttam őket pici kis cumis, keltetős, botladozós gyerkőcből okos, tudatosan játszó jégkorongozókká válni. Ez rettentő jó érzés nekem. Igyekeztem a gyerekeknek minden tudásomat átadni, fejleszteni őket és megszerettetni velük a sportot. Örömmel tölt viszont el a tudat, hogy most a lehető legjobb kezekbe adhatom át őket! Bence szuper edző és nagyon jó munkát végez! Köszönöm nektek, hogy számíthattam rátok mindenben, hogy megbíztatok bennem és rám mertétek hagyni a gyermekeiteket, hiszen én is a ti szemetek előtt lettem tiniből felnőtt. 

Végezetül két dolgot kérnék tőletek. Lehetőleg ne legyen rám szükségük a gyerekeknek egy sérülés utáni rehabilitációban (természetesen bárkiért bármikor hadba fogok állni). Ennek fényében építsétek be kérlek a napi rutinba az általam betanított hengerezési és nyújtási gyakorlatokat. 20 perc egy nap, de rengeteget segít abban, hogy ne legyen sérülés! Nagyon eredményes, gólokban, címekben gazdag, veszekedésektől mentes szezont kívánok! Köszönök mindent! Üdv, Döme”