Hírek
Felnőtt

Jön az első hazai bajnokink az Andersen Ligában: szombaton 20 órától a Goodwill Pharma Szeged az UNI Győr ETO HC csapatát fogadja az algyői jégpályán. A szegediek vezetőedzője, Zoran Jaramazovic szerint közönségszórakoztató meccsre van kilátás.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– Ami az eddigi szereplésünket illeti, elégedett lehetek – kezdte a beszélgetést a Goodwill Pharma Szeged másodosztályú jégkorongcsapatának vezetőedzője, Zoran Jaramazovic. – A hat idegenbeli meccsünkből négyet megnyertünk, ami jó mérleg, ráadásul mindkét vereségünket csak szoros összecsapáson szenvedtük el. Valahogy mindkétszer hiányzott egy kis plusz a végén, azt hiszem erőnlétben, koncentrációban kell fejlődnünk. Az sem árt, ha még jobban összeszokik a keret, ez meccsről meccsre történik. Azért most is ott vagyunk a dobogó környékén, és ott is a helyünk – értékelt. 

Szombaton végre hazai meccs következik, sajnos nem a kényszerből zárva tartó szegedi műjégpályán, hanem a közeli algyői jégpályán. Rangadón érkezik a tabellán második UNI Győr ETO HC.

– Az algyői pálya méreteit illetően kicsit kisebb, ez az ügyesebb, technikásabb hokit játszó csapatoknak előny. Nyerni szeretnénk, megmutatni a szegedi közönségnek, hogy mire vagyunk képesek. Szerencsére elkészült a lelátó is, így többen szurkolhatnak majd nekünk. Az egyik legerősebb rivális érkezik, ezért biztos, hogy közönségszórakoztató meccs lesz a szombati – tette hozzá Zoran Jaramazovic.

A találkozó tehát szombaton 20 órától kezdődik az algyői jégpályán. A létesítmény mellett lehet parkolni, így kényelmesen megközelíthető. A belépő 1000 forint, a 14 éven aluliak pedig ingyen tekinthetik meg az összecsapást.