Hírek
Felnőtt

Vasárnap 13 órától az újonc Zempléni Hiúzok otthonában, Sátoraljaújhelyen kezdi az OB II-es bajnokságot a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű. A szezonrajt előtt Kukucska Balázs játékos-edzővel beszélgettünk.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű számára is elkezdődik a jégkorong OB II alapszakasza vasárnap 13 órától: a gárda az újonc Zempléni Hiúzok vendégeként lép jégre a bajnoki rajton.

– Az ismerkedésről szól ez a meccs – mondta a csapat új játékos-edzője, Kukucska Balázs. Hozzáállása érthető, hiszen bár a keret hetek óta készül, a közös edzésekből kevés jutott, a sorokat pedig csak a HK Spartak Subotica elleni edzőmérkőzésen lehetett tesztelni.

– Keveset tudunk az ellenfélről, nem látni még, milyen játékerőt képviselnek, hallani például szlovák légiósok csatasorba állításáról is. Biztosan el kell telnie néhány fordulónak a szezonból, mire kirajzolódnak az erőviszonyok. Szerencsére a keretünk teljes, illetve bő, így néhányan kimaradnak. Három sorral és két kapussal megyünk, de ha szoros a meccs, két sor játszik majd. Mivel nem szeretném, hogy valaki feleslegesen utazzon közel tíz órát, így előre megbeszéljük, kire számítok ezen a bajnokin. Később persze bőven lesz cserélődés a keretben, mindenkit szeretnék megnézni meccsszituációban – fogalmazott Kukucska Balázs, aki múlt vasárnap ünnepelte 28. születésnapját.