Hírek
Felnőtt

A szezon során már második alkalommal maradt el a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű OB II-es jégkorongcsapatának bajnokija: a múlt vasárnapra kiírt meccset az ellenfél Hevület kérésére, betegség miatt halasztották későbbi időpontra. A szegedi csapat kapitánya, Maslac Michael érthetően nem örült a döntésnek, ám megérti azt.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

– A srácok nevében is mondhatom, nagyon szerettünk volna játszani és nyerni – úgy éreztük, jó esélyünk van az első győzelem megszerzésére. Fel voltunk spannolva, rosszul esett a hír a halasztásról – fogalmazott Maslac, hozzátéve, természetesen a Hevület kérését meg lehetett érteni a járványhelyzetben.

A pótlásról egyeztetnek a felek, nincs még időpont, így a csapat következő bajnokija január 10-ére van kiírva, amikor a szegediek a MAC Ikonok vendégei lesznek. Addig sincs azonban megállás.

– Az edzésekkel természetesen nem állunk le, december 23-ig teljes intenzitással készülünk. A két ünnep között sincs pihenő, az utánpótlásunkra ráadásul bajnokik is várnak. Azzal, hogy immár két elhalasztott meccsünket is be kell pótolni, sűrűbb lesz a 2021-es év, így most erre készülünk az OB II-es kerettel – tette hozzá Maslac.

Jelenleg így néz ki a szegediek programja,
január 10., vasárnap:
MAC Ikonok–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű
január 17., vasárnap: Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–MAC Ikonok
január 24., vasárnap: Worm Angels–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű
február 7., vasárnap: Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–KMH SE
február 14., vasárnap: Hevület–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű
időpont nélkül: Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–Hevület