Hírek
Felnőtt

A bronzcsata második mérkőzését is elveszítettük a MAC Ikonok ellen, így a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapata a negyedik helyen zárta az OB II-es bajnokságot.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű–MAC Ikonok 8–15 (0–4, 3–5, 5–6)
Jégkorong OB II, rájátszás, a 3. helyért, 2. mérkőzés. Szeged, műjégpálya, zárt kapuk mögött. Vezette: Kis-Király, Máhr-Stumpf, Kocsány, Gebei.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Garbacz Máté (76%) – Becsei Bonifác (1), Szalai Gergő Bence, Ambrus András (1), Frajka Botond 1, Mach Márton 3 (3) – Losonci Ádám, Maslac Michael, Bata Dániel László 2 (2), Csanády Zsombor 2 (2), Szokolov Artyom – Szalai Ákos (kapus, 77%), Barcsik Gergely, Pallós Péter, Lőrincz Barnabás. Játékos-edző: György Róbert.
Az egyik csapat második sikeréig tartó párharc végeredménye: 2:0 a MAC Ikonok javára.

Az már a kezdés előtt biztos volt, hogy a szezon utolsó hazai mérkőzését játssza a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű az OB II-ben, ám abban még lehetett bízni, hogy összességében nem az utolsó meccsét – ehhez nyerni kellett volna a MAC Ikonok elleni bronzcsatában, kiharcolva a harmadik összecsapás lehetőségét.

Az első harmad szegedi helyzetekkel indul, ám gólt a vendégek ütöttek: hat perc elteltével Molnár Márkó vette be Garbacz Máté kapuját. Később még háromszor betaláltak a vendégek, így sajnos már az első harmad végére eldőltek a fontosabb kérdések (0–4).

A folytatás igazi gólzáport hozott, mindkét oldalon, a védekezéssel nem sokat törődtek a csapatok. A második harmad nyolc, a harmadik tizenegy gólt hozott, ám sajnos a különbség tovább nőtt. A végén 8–15 állt az eredményjelzőn. Ki kell emelni három egyéni teljesítményt: Mach Márton hat (3+3), Bata Dániel László és Csanády Zsombor négy pontot (2+2) szerzett.

Ezzel a vereséggel véget ért az OB II-es szezon a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű számára, a csapat a negyedik helyen zárta a küzdelmeket. Harmadik lett a MAC Ikonok, második a Worm Angels, az első pedig a döntőben a dunaújvárosiak ellen két meccsen diadalmaskodó KMH.