Hírek
Felnőtt

Az Andersen Liga elődöntőjének második összecsapásán is jobb volt az alapszakaszt megnyerő UNI Győr ETO HC, így csapatunk nem jutott döntőbe, és a bronzéremért folytathatja a küzdelmeket.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szeged híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

Goodwill Pharma Szeged–UNI Győr ETO HC 2–11 (1–4, 0–3, 1–4)
Andersen Liga, rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés. Szeged, 250 néző. Vezette: Belák, Dorner, Sebők K., Varjú.
Goodwill Pharma Szeged: Garbacz Máté (85%, 39 védés) – Farkas Botond (1), Surányi Kristóf 1, Ilia Kambulov (1), Anton Danilov (1), Daniil Liutov 1 – Horváth Tamás, Ritecz Richárd, Morvay Bálint, Balogh Bence, Kaposi József – Jécsai Dávid, Csanády Zsombor, Székely Sándor, Kovács Viktor László (1) – Kozák Róbert (kapus, 60%, 6 védés). Vezetőedző: Pék György.
Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2:0 az UNI Győr ETO HC javára.

Az Andersen Ligában a bronzéremért folytatjuk a küzdelmeket. A helyezés sorsa egy meccsen dőlt el, ám hogy hol, mikor és ki ellen, azt még nem tudni. A másik elődöntőben Lehel HC–FTC-Telekom párharc zajlik, a vesztes lesz majd az ellenfelünk. Ha ez a Lehel HC, akkor a bronzmeccs Jászberényben lesz, ha az FTC-Telekom, akkor Szegeden játszunk. A másik elődöntős párharc első meccsén az FTC meglepetésre 3–2-re nyert Jászberényben.

Pék György: – Törvényszerű, ami történt: egy amatőr együttes ennél jobban nem tud megszorongatni egy félprofi csapatot. Beállhattunk volna védekezni, hogy kevesebb gólt kapjunk, ám ehelyett inkább azt a játékot gyakoroltuk, ami a bronzmeccsen eredményre vezethet. Szeretnénk érmet szerezni, a legjobb az lenne, ha ezt lelkes közönségünk előtt tudnánk megvalósítani!