Hírek
Felnőtt

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű tartalékos csapattal is jól küzdött a címvédő KMH SE otthonában a jégkorong OB II-ben, a második harmad viszont rosszul sikerült, így vereség lett az évzáró összecsapás vége. Köszönjük mindenkinek a 2021-es szurkolást, találkozunk 2022-ben!

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

KMH SE–Goodwill Pharma Szegedi Vízmű 5–3 (1–1, 3–0, 1–2)
OB II, 8. forduló. Budapest, Tüskesátor, 31 néző. Vezette: Berger, Laár, Pálkövi.
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű: Garbacz Máté (87%, 34 védés) – Annus Döme 1, Kiss Benedek, Pápa Barnabás 1, Csanády Zsombor (1), Ambrus András – Szabó Zsolt, Szukics István (1), Frajka Botond, Vojnits Bence, Gulácsi Ábris 1 (1) – Szalai Gergő – Szalai Ákos (kapus). Játékos-edző: Kukucska Balázs.

Kukucska Balázs: – Sajnos nagyon sok volt a hiányzó játékos, mindössze tizenegyen álltunk ki mezőnyben, ennek ellenére szorosra sikerült a találkozó. A mérkőzés kritikus pontjain buta kiállításokat kapott a csapat, amit az ellenfél gólra is váltott. Azt gondolom, hogy az 5-3 egy jó eredmény ilyen kis létszám mellett.