Hírek
Felnőtt

Szombaton 19.15-kor elkezdi a 2021-es évet a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű OB II-es jégkorongcsapata, amely a MAC Ikonok vendégeként lép jégre.

Ha nem akarsz lemaradni a szegedi hoki és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű híreiről, kövess minket a Facebookon és az Instagramon!

A 2020-as esztendő nem csak furcsán indult, furcsán is fejeződött be OB II-es együttesünk számára. Márciusban a koronavírus-járvány miatt szakadt félbe a szezon, novemberben és decemberben pedig emiatt kellett két találkozónkat elhalasztani. De hagyjuk is a problémás tavalyi esztendőt, koncentráljunk 2021-re, amelyet szombaton 19.15-kor indít el a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű csapata.

– A MAC Ikonok vendégei leszünk. Budapesti ellenfelünknek erős kerete van, tele olyan játékossal, aki nemrég még az Erste Ligában szerepelt. Kiváló együttes, ezért magas színvonalú találkozóra számítok – mondta György Róbert játékos-edző.

A szegediek két vereséggel kezdték a szezont, a MAC viszont eddig négy bajnokijából hármat megnyert, de a listavezető KMH ellen is csupán 5–3-ra maradt alul. A szegediek csütörtökön edzettek még egy utolsót a meccs előtt, majd szombaton délután kelnek útra a Kisstadion felé.

– Volt egy kis változás a keretünkben, az új szerzemény Frajka Botond most debütál majd, míg Kordisz András épp az ellenfélhez igazolt át. Mindenkire számíthattam, így igyekeztem a legjobb csapatot összeállítani, három erős sorral utazunk. Remélem, hogy jó meccset játszunk, hogy előkerülnek a góllövő ütők, illetve azt is, hogy sikerül pontot szereznünk – tette hozzá György Róbert.

Szöveg: Gyúrós István