HFT: 
elokeszito-u-12
Rövid név: 
U12

A tavalyi elhalasztott rendezvény után 2021-ben ismét megrendezték az immár III. Tüske-kupát, amelyen nyolc csapat, köztük a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű vett részt a budapesti Tüskesátorban, a KMH szervezésében.

Balázs Csongor csapata hat góllal nyert a KSI ellen. A 3×3-as bajnokságban is aratott két győzelmet Szalai Ákos vezetésével a korosztály. Utánpótlás-eredmények.

Balázs Csongor együttese a nagypályás bajnokságban három fontos bajnokiból kettőt is megnyert, de hosszabbítás után győztek az U16-osok is. Utánpótlás-eredmények.

Minden fronton küzdöttek korosztályos csapataink a hétvégén. Utánpótlás-eredmények.

Teljes erővel dübörögtek a korosztályos bajnokságok a hétvégén. Az U14-eseink összesen öt meccset játszottak, de az U16-osok is dupláztak. Utánpótlás-eredmények.

Ezúttal a kisebb korosztályoké volt a főszerep a jégen az MJSZ bajnokságaiban. Utánpótlás-eredmények.

Balázs Csongor csapata azt a HC Kiskőrös-Spartak U14-et győzte le hátrányból fordítva 4–3-ra, amelytől két hete 9–4-re kikapott. Utánpótlás-eredmények.

A Magyar Jégkorong Szövetség bajnokságaiban szereplő csapataink közül csak az U14-esek nem játszottak, hiszen elmaradt a meccsük. Utánpótlás-eredmények.

Góloknak igen, győzelmeknek azonban nem örülhettek korosztályos csapataink a hétvégén. Utánpótlás-eredmények.

Nagyüzem volt az utánpótlásban a hétvégén: minden korosztályos csapatunk jégre lépett. Az U14-esek a 3×3-as bajnokságban három meccset játszottak, mindet megnyerték. Utánpótlás-eredmények.

Oldalak