HFT: 
serdulo-u-16
Rövid név: 
U16

Véget ért az idény a Magyar Jégkorong Szövetség minden bajnokságában. A szezon zárását követően a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű csapatainak edzőit kértük fel értékelésre – ezúttal Balázs Csongor, az U16-osok mestere fogalmazta meg gondolatait.

Bár a tizenegyes a labdarúgásból ismert kifejezés, ezúttal a jégkorongban is használható: az U14-es csapatunk éppen 11 gólig jutott a PHC elleni összecsapásán. Kettőből kettőt nyertek az U16-osok is. Utánpótlás-eredmények.

Balázs Csongor csapata hat góllal nyert a KSI ellen. A 3×3-as bajnokságban is aratott két győzelmet Szalai Ákos vezetésével a korosztály. Utánpótlás-eredmények.

Balázs Csongor együttese a nagypályás bajnokságban három fontos bajnokiból kettőt is megnyert, de hosszabbítás után győztek az U16-osok is. Utánpótlás-eredmények.

Minden fronton küzdöttek korosztályos csapataink a hétvégén. Utánpótlás-eredmények.

Teljes erővel dübörögtek a korosztályos bajnokságok a hétvégén. Az U14-eseink összesen öt meccset játszottak, de az U16-osok is dupláztak. Utánpótlás-eredmények.

A Magyar Jégkorong Szövetség bajnokságaiban szereplő csapataink közül csak az U14-esek nem játszottak, hiszen elmaradt a meccsük. Utánpótlás-eredmények.

Góloknak igen, győzelmeknek azonban nem örülhettek korosztályos csapataink a hétvégén. Utánpótlás-eredmények.

Nagyüzem volt az utánpótlásban a hétvégén: minden korosztályos csapatunk jégre lépett. Az U14-esek a 3×3-as bajnokságban három meccset játszottak, mindet megnyerték. Utánpótlás-eredmények.

Minden korosztályban folytatódtak a Magyar Jégkorong Szövetség által kiírt bajnokságok. Az U14-es csapatunk hatalmas meccsen verte itthon az Ifj. Ocskay Gábor JA együttesét. Utánpótlás-eredmények.

Oldalak