HFT: 
mini-u10
Rövid név: 
U10

Szezonzáró sorozatunkban edzőinkkel értékeljük a 2023–2024-es idényt. Ezúttal Garbacz Máté, a Goodwill Pharma Szeged U8-as és U10-es korosztályának edzője osztotta meg gondolatait.

Szezonzáró sorozatunkban edzőinkkel értékeljük a 2023–2024-es idényt. Ezúttal Hegyi Ádám, a Goodwill Pharma Szeged szakmai igazgatója osztotta meg gondolatait.

Második alkalommal rendeztük meg a házibajnokságunkat, ahol négy csapatra osztottuk a gyerekeket.

Több korosztály számára véget ért az alapszakasz, a naptár pedig jövő héten már februárt mutat, így elkezdődik a 2023–2024-es szezon hajrája. Ennek kapcsán az idény eddigi részét Hegyi Ádám, a Goodwill Pharma Szeged szakmai igazgatója értékelte a legkisebbektől az Andersen Ligában szereplő felnőttekig.

 Goodwill Pharma Szeged eddigi mentoredzője, Marius Gliga nagyapa lett, emiatt visszatért Romániába, Brassóba, így a szakembert pótolnunk kellett. A helyére a 34 éves Hegyi Ádám kerül, aki nem a szövetség alkalmazottja lesz, hanem a klubunké, így minden erejével Szegedre koncentrál. 

Augusztustól új szakmai igazgató irányítja a Goodwill Pharma Szegednél folyó munkát: a korábbi EBEL-játékos és magyar bajnok Hegyi Ádám Érdről érkezett szakosztályunkhoz. A terveiről kérdeztük.

A Goodwill Pharma Szeged évzáróján több kategóriában is díjaztuk a 2022–2023-as szezon legjobbjait. Nézzük a neveket és a kategóriákat korcsoportonként!

A szokásoknak megfelelően a Squash Club Szabadidőközpont kertjében tartotta évzáróját a Goodwill Pharma Szeged hokis családja. Az eseményen az elmúlt év történései mellett a jövő év tervei is szóba kerültek.

Véget ért a 2022–2023-as jeges szezon érdemi része, befejeződtek a bajnokságok is. Sorozatunkban a Goodwill Pharma Szeged korosztályos csapatainak évét tekintjük át az utánpótlásedzők segítségével. Ezúttal Garbacz Máté, az U10-esek trénere értékelt.

Oldalak